Ruim
1300 activiteiten
per jaar.

De Merwelanden biedt jaarlijks ruim 1300 activiteiten. Elke maand worden er uitstapjes georganiseerd en ook binnenshuis kunt u deelnemen aan diverse activiteiten, waardoor u kunt genieten van de goede dingen van het leven. Voor het programma van de activiteiten kunt u kijken in de kalender

Ongedwongen sfeer

Fijn wonen gaat voor De Merwelanden verder dan het bieden van de juiste hulp en goede zorg. Tijd maken voor leuke dingen is ook essentieel. Wellicht gaat u graag een dagje winkelen of naar een museum. Of misschien geniet u juist van een uurtje klaverjassen of sjoelen? Alles is mogelijk bij De Merwelanden. U bepaalt zelf welke uitstapjes of activiteiten bij u passen.

U geniet zo van het uitoefenen van uw hobby, u bent er even uit en in de gezellige en ongedwongen sfeer maakt u gemakkelijk contact met leeftijdsgenoten. Omdat u allemaal in dezelfde omgeving woont, komt u uw nieuwe kennissen regelmatig tegen.

Vervoer

De bus van De Merwelanden biedt ruimte aan acht personen, waarvan twee met rolstoel. De bus wordt veelvuldig ingezet om bewoners te vervoeren naar het zwembad, voor uitstapjes en voor het wekelijkse bezoek aan de supermarkt. 

Reserveren

Voor de meeste uitstapjes en activiteiten is reserveren noodzakelijk. Dit kan in de activiteitenruimte op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 10.00 uur. U kunt ook gebruik maken van het inschrijfformulier in de Wijzer of per mail reserveren via activiteiten@demerwelanden.nl.

Aandragen activiteiten

Toegewijde zorg betekent ook dat we graag zorgen dat u uw hobby uit kunt oefenen en we de activiteiten kunnen bieden die u het liefst doet. Ook al staan deze nu niet op de lijst. Suggesties zijn altijd van harte welkom. Onze activiteitenbegeleiders en vrijwilligers staan open voor uw hobby’s en ontplooien voortdurend nieuwe mogelijkheden, ook in verenigingsverband.

Cultureel Café

Het programma van het Cultureel Café Ten Holter biedt een- tot tweemaal per maand een culturele avond. Klassieke pianomuziek, fluisterjazz, harpmuziek, een lezing over een boek of schrijver, een informatieve avond over schilderkunst of archeologie, voor ieder wat wils.

Wij helpen u graag. Neem gerust contact op.

Bij de klantenservice van De Merwelanden kunt u terecht met al uw vragen over wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Ook kunnen we u helpen bij het aanvragen van uw indicatie. Wij beantwoorden uw vragen graag en vinden het prettig u te ontmoeten.