Welkom bij brasserie De Ontmoeting. Gastvrijheid en ontmoeting zijn kernwaarden van De Merwelanden. De open en gezellige sfeer in De Ontmoeting zorgt er dan ook voor dat het makkelijk is om nieuwe contacten te leggen en sociaal betrokken te blijven. Naast de bewoners van De Merwelanden zijn ook wijkbewoners, familie en andere bezoekers van harte welkom. Wanneer het u uitkomt, schuift u aan voor een gezonde maaltijd, gebakje of snack. Indien gewenst kunnen we de maaltijd ook voor u inpakken, zodat u deze zelf mee naar huis kunt nemen.

Weekmenu en kleine kaart

Voor de warme maaltijd is er een wekelijks wisselend menu. De maaltijden worden op meerdere momenten per dag bereid en er is altijd verse groente naar keuze. Op de kleine kaart staan gerechten als een tosti, een ijsje, frites en diverse snacks en broodjes.

Maaltijdservice

Wilt u de maaltijd liever in uw eigen appartement gebruiken, dan zorgt onze maaltijdenservice dat u uw bestelling daar bezorgd krijgt. U krijgt tweemaal per week koelverse maaltijden, die u zelf kunt opwarmen.

Dieetwensen

Het team van de brasserie kan rekening houden met diverse dieetwensen, zoals natriumarm, lactosevrij en glutenvrij. Ook kan uw maaltijd gesneden of gemalen worden. Heeft u een vraag over mogelijke allergenen in de maaltijden, dan kan de medewerker van de brasserie u hierover informeren of de informatie voor u opzoeken.

Iets te vieren?

Voor verjaardagen of andere familiebijeenkomsten kunt u een sfeervolle ruimte huren die geschikt is voor maximaal 30 personen. Ook de catering kunnen we voor u verzorgen. Voor informatie over de mogelijkheden of voor het reserveren van deze ruimte kunt u contact opnemen met de teamleider van de brasserie op telefoonnummer: 078 750 20 19.

Thema-avonden

Lekker eten, muziek en een gezellige sfeer. Dat zijn de ingrediënten van de thema-avonden in brasserie De Ontmoeting. Iedere laatste vrijdag van de maand worden het menu, de aankleding van de brasserie en de muziek afgestemd op het thema van de maand, zoals Italiaans, Hollands, Tirol, asperges of mosselen. De avonden zijn erg populair, dus reserveren is noodzakelijk. Kijkt u voor meer informatie over de actuele activiteiten op de activiteitenkalender of in het magazine De Wijzer.

Reserveren
Voor het gebruik van een maaltijd hoeft u niet vooraf te reserveren. Alleen als u met een grote groep komt eten, verzoeken we u te reserveren. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 078 750 20 28. 

Openingstijden
Brasserie De Ontmoeting is elke dag geopend van 09.00 tot 21.00 uur.                    

Betaalmogelijkheden
In De Ontmoeting kan contant of met pin betaald worden. Iets eten of drinken op rekening is alleen mogelijk voor cliënten van De Merwelanden.