Er is altijd
een woonvorm
die bij u past.

Bij De Merwelanden vindt u uw perfecte huurwoning. Er is altijd een woonvorm die bij u past en die u kunt aanpassen naarmate uw behoefte aan zorg verandert. Van zelfstandige senioren woningen en zorg appartementen tot intensieve zorg in een kleinschalige woning. Alle woonvormen bieden wij inclusief een compleet pakket van zorg en welzijn.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.De Merwelanden-huurwoningen

Hulp binnen handbereik
In een huurwoning van De Merwelanden woont u zelfstandig. U kunt, indien gewenst, wel gebruik maken van onze diensten. Denkt u hierbij aan thuiszorg, huishoudelijke hulp en onze klusservice. Tevens organiseren wij diverse activiteiten, waarbij u van harte welkom bent. En u kunt altijd een maaltijd nuttigen in onze sfeervolle brasserie De Ontmoeting.

Lees verder >

Hulp en zorg Thuis

Zelfstandig wonen met hulp en zorg
U wilt thuis blijven wonen, maar u heeft wel hulp nodig. Wij staan voor u klaar met thuiszorg, huishoudelijke hulp of een van onze andere diensten. Tevens kunt u meedoen met onze vele activiteiten en kunt u een kop koffie drinken of een maaltijd nuttigen in onze brasserie De Ontmoeting.

Lees verder >

Wonen met hulp en zorg bij De Merwelanden

Zorgappartementen
In een zorgappartement van De Merwelanden geniet u van uw privacy en heeft u direct toegang tot de beste zorg. Op basis van uw indicatie en uw persoonlijke wensen, maken wij met u daarover afspraken. We bieden u een warm thuis en een breed scala aan diensten onder hetzelfde dak.

Lees verder >

Kleinschalig wonen

Constant professionele zorg
Als u in hoge mate afhankelijk bent van zorg, kunt u bij De Merwelanden terecht in een van de kleinschalige woningen. Kwalitatieve, professionele zorg en een persoonlijke aanpak maken dat u op een waardige en veilige manier uw leven voort kunt zetten.

Lees verder >

Aanvragen van een woning 

Graag heten we u welkom bij De Merwelanden. Er is altijd een woonvorm die bij u past en u kunt uw zorg- en hulpvraag aanpassen naarmate u ouder wordt. Wilt u meer informatie over onze woningen? Vul dan het contact- of inschrijfformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Rechtstreeks contact is natuurlijk ook mogelijk. Onze woonconsulent zit klaar om al uw vragen te beantwoorden: 078 750 20 32.