de-merwelanden-locaties-1022x477-1-1

Hulp binnen handbereik.

In een huurwoning van De Merwelanden woont u zelfstandig. U kunt, indien gewenst, wel gebruik maken van onze diensten. Denkt u hierbij aan thuiszorg, huishoudelijke hulp en onze klusservice. Tevens organiseren wij diverse activiteiten, waarbij u van harte welkom bent. En u kunt altijd een maaltijd nuttigen in onze sfeervolle brasserie De Ontmoeting.

* Dit is een model woning. De woningen van De Merwelanden worden ongemeubileerd opgeleverd.

Sfeervol wonen in De Merwelanden

Bij De Merwelanden willen we dat u zich thuis voelt en dat u  goed verzorgd en veilig kunt wonen. We beheren ruim 320 huurwoningen met de mogelijkheid tot het afnemen van de diensten van De Merwelanden. Dit zijn zelfstandige 55+- en 65+-appartementen, die omgeven zijn door water en groen. Veel appartementen hebben een prachtig uitzicht en de groene omgeving geeft u de mogelijkheid van de natuur te genieten.

Met en zonder indicatie
Voor het huren van onze appartementen heeft u geen indicatie nodig. Bovendien kunt u voor onze appartementen gewoon in aanmerking komen voor huurtoeslag. Heeft u wel een indicatie? Dan komt u in aanmerking voor een zorgappartement van De Merwelanden. Neemt u voor meer informatie contact op met onze woonconsulent: 078 750 20 32.

Verschillende typen appartementen met diverse indelingen

In de Dordtse wijk de Merwedepolder, ook wel de Staart genoemd, heeft u de keuze uit een breed scala aan woningen. Er zijn verschillende typen appartementen met diverse indelingen. Zo heeft het ene appartement een groot balkon en het andere weer een extra slaapkamer.

Wilt u meer weten over de verschillende appartementen? Hieronder vindt u links naar de indeling van en extra informatie over de verschillende soorten woningen.
De Merwelanden Haringvlietstraat
De Merwelanden Merwedeflat
De Merwelanden Wielingenstraat-Volkerakweg 

Voor ieder wat wils
Ook de ligging in de wijk kan verschillen, waardoor er voor ieder wat wils is. De Merwelanden biedt de woningen tegen concurrerende prijzen. 

De Merwedepolder (de Staart)
De Merwedepolder is een volksbuurt ten oosten van het Wantij in Dordrecht. Van bovenaf is te zien dat dit stukje Dordrecht uitsteekt, waardoor het de bijnaam de Staart heeft gekregen. De wijk ligt aan het Wantij en vlak bij de Hollandse Biesbosch, dus u kunt hier volop genieten van de natuur.
Daarnaast is de wijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus) en op loopafstand van De Merwelanden bevindt zich een klein winkelcentrum.

Interesse in een woning?

Heeft u interesse in een woning van De Merwelanden? Vul dan het inschrijfformulier in. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Onze woonconsulente zit klaar om al uw vragen te beantwoorden (078 750 20 32 of mail naar m.verweij@demerwelanden.nl).