Kleinschalig wonen
met zorg.

Voor cliënten die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, biedt De Merwelanden een unieke woonvorm: kleinschalig wonen. Deze groepswoning voor 6 tot 7 personen combineert de huiselijke omgeving van een gezamenlijke woonkamer en keuken met de privacy van een eigen appartement met badkamer.

Om te zorgen dat de bewoners betrokken en actief blijven, helpen ze allemaal een handje mee. Van ontbijt klaarmaken tot afwassen of de was vouwen. Het is als wonen in een groot gezin. Bezoek is altijd welkom en wordt uitgenodigd om mee te helpen. Onze professionals staan klaar voor medische hulp op maat en er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig. De specialist ouderenzorg van De Merwelanden neemt de taken van de huisarts over. Daarnaast is er een paramedisch team beschikbaar met daarin een fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, diëtist en logopedist.

Wij bieden kleinschalig wonen aan voor mensen met dementie of met een fysieke beperking (somatiek).

Wij helpen u graag. Neem gerust contact op.

Bij de klantenservice van De Merwelanden kunt u terecht met al uw vragen over wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Ook kunnen we u helpen bij het aanvragen van uw indicatie. Wij beantwoorden uw vragen graag en vinden het prettig u te ontmoeten.