de-merwelanden-zorghotel-1022x477-2-1

Zorghotel

Het zorghotel biedt uitkomst als u behoefte heeft aan tijdelijke woonruimte in combinatie met zorg. Denkt u hierbij aan:

  • Herstel na een ziekenhuisopname. U bent nog niet voldoende hersteld om naar huis te gaan.
  • Afwezigheid van uw mantelzorger door vakantie, ziekte of andere omstandigheden.
  • Door werkzaamheden aan uw woning kunt u er tijdelijk niet verblijven.
  • Door tijdelijke fysieke beperkingen is het niet verantwoord om zelfstandig thuis te wonen.

De zorgverlening wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie. De zorg kan bestaan uit ondersteuning bij de persoonlijke verzorging tot het toedienen van medicatie of wondverzorging. Een team van vakkundige medewerkers staat dag en nacht voor u klaar. 

De appartementen zijn comfortabel ingericht en voorzien van een eigen badkamer, televisie, wifi, koelkast, koffieapparaat en waterkoker. We zorgen voor schoon linnengoed, en uw maaltijden en de schoonmaak van uw kamer zijn bij de prijs inbegrepen.
Verder kunt u gebruikmaken van personenalarmering en de vele faciliteiten die De Merwelanden te bieden heeft. De kosten voor uw verblijf in het zorghotel van De Merwelanden zijn € 60,- per dag. Afhankelijk van uw situatie kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van deze kosten via uw zorgverzekering of op basis van een indicatie van het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ). Onze klantenservice helpt u graag als u vragen heeft over de beschikbaarheid van de kamers of de vergoeding via uw verzekering.